In memoriam Jef Habets – Huisarts Habets – Heythuysen
Biesstraat 27 6093 AC Heythuysen Tel:0475 - 49 77 77
Header afbeelding

In memoriam Jef Habets

Brief aan de patiënten na het overlijden van dokter Habets

Heythuysen, 8 januari 2020

Beste patiënten,

Helaas moet ik u informeren over het onverwachte overlijden van mijn echtgenoot, dokter Jef Habets. Het gedachteniskaartje kunt u hier inzien.

De huisartsen Ton Storken en Tony Wang zullen de komende tijd in de praktijk waarnemen. Beide huisartsen hebben al vaker in onze praktijk gewerkt en zijn dus goed bekend met de praktijk. We hebben in deze ervaren artsen, deskundige waarnemers gevonden. U kunt rekenen op goede en professionele zorg.

Het is nu nog te vroeg om een structurele oplossing te hebben. De huisartsenpraktijk blijft open. We blijven de zorg die u gewend was, leveren.

Mijn man en uw dokter Habets was trots op zijn gezin en zijn praktijk. Het overlijden van zijn moeder eind november jl. bracht hem uit zijn evenwicht. De weken voor zijn overlijden had hij goede momenten, waarbij hij genoot van een wandeling, muziek of film. Uiteindelijk was de dood zijn enige uitweg. Hij heeft dit niet gewild. Het is hem overkomen.

Ik dank u voor het vertrouwen dat u in hem gesteld hebt, en voor het overweldigende medeleven na zijn overlijden. Indien u dat wilt, kunt u in de praktijk iets in een boekje schrijven over dokter Jef Habets.

Namens het hele team van Huisartsenpraktijk Habets,

Cyrille Habets-Terstegge

Dokter Habets in zijn spreekkamer. Hij was sinds 1998 huisarts in Heythuysen.